Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Ülésezett a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

Hatósági hír

Cím

A Hajag Vidéki Vadásztársaság adott otthont a rendezvénynek.

A Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum idei első ülését tartotta 2017. március 28-án a márkói vadászházban, ahol dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, rendőrfőkapitány köszöntötte a jelenlévőket és bemutatkozott a fórum tagjai előtt. A program folytatásában dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes, kapitányságvezető tartott tájékoztatót a kapitányság illetékességi területének bűnügyi helyzetéről, a folyamatosan javuló eredményekről.

Orsós Károly rendőr őrnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság hivatalának munkatársa ismertette a kapitányság „Biztonságban a Bakonyban” elnevezésű idegenforgalmi bűnmegelőzési programját, mely egész évben kiemelt figyelmet fordít a Bakonyba érkező és a legkülönfélébb szabadidős tevékenységeket végző turisták biztonságára.

Hebling Ernő címzetes rendőr alezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnügyi alosztályvezetője és Zanati Gyula címzetes rendőr őrnagy, kiemelt főnyomozó részletes beszámolót tartottak egy orvvadászat miatt folyamatban lévő büntetőeljárás eddigi eredményeiről, a nyomozás során szerzett tapasztalatokról.

Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke a rendőrök és a vadászok sikeres együttműködését hangsúlyozta. Levetítette azt a kisfilmet is, melyet a Hajag Vidéki Vadásztársaság készített a hivatásos vadászok rendészeti feladatairól.

A rendezvény zárásaként Dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes megköszönte az érintettek aktív együttműködését, melynek már eddig is több pozitív példája volt a járásban. A jövőre nézve is számít a rendőrség a településekkel való folyamatos, közös munkára.