Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Hatósági hír

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 19010/1540/2017. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű személygépkocsival 2017. szeptember 26-án 20 óra 20 perc körüli időben a 8-as számú főúton közlekedett Veszprém irányából Várpalota irányába a belső forgalmi sávban.

Haladása során a város keleti bejárati csomópontját (82-es számú főút lehajtója) elhagyva áttért az út menetiránya szerinti bal oldalára és annak 48 km + 025 méternél járműve bal külső tükrével nekiütközött a vele szemben Veszprém irányába a belső forgalmi sávban haladó másik személygépkocsi bal külső visszapillantó tükrének.

Az ütközés eredményeként a másik jármű külső visszapillantó tükrének foncsorozott része összetört, a tükör külső burkolata levált és az a bal első ajtó ablakának üvegét betörte. Ismeretlen személy a helyszínről megállás nélkül tovább hajtott Várpalota irányába.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányság 88/428-022-es hívószámának 10-12-es mellékén, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán.