Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

FRISSÍTVE IX.Sólyi Jelmezes Szilveszteri Futás

Rendezvény

Kezdés: 2023. 12. 31.

Időpontok

Kezdés: 2023. 12. 31. 09:30

Cím

FRISSÍTÉS:

  • 2024.01.01. Képek a galériában
  • 2024.01.04. Kisfilm a galériában

Vidám, jelmezes, szilveszteri futásra invitálunk kicsiket és nagyokat az egészséges életmód jegyében!

Sóly Község Önkormányzata és a Sólyi Sportegyesület (SSE) szervezésében IX. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos jelmezes szilveszteri futás és távgyaloglás.

Várunk mindenkit szilveszter napján 9:30-kor egy kis mozgásra Sólyban, a Művelődési ház előtti téren!

2024 méter teljesítése lesz az esemény célja, biciklin, gyalogosan, lóháton, futva vagy babakocsival, amelyet természetesen minden további szilveszteren növelünk 1 méterrel, így készülve az elkövetkezendő Új esztendőre.

Az idei évben versenyt is hirdetünk ugyanezen az útvonalon, gyermek, serdülő, felnőtt és szenior női és férfi kategóriákban. A kategóriák legjobb három helyezettje oklevél és érem díjazásban részesül, valamint minden befutó egyedi érmet kap.

Ne feledjétek otthon a különböző rénszarvasos vagy télapós sipkákat és a jelmezeket sem! A legjobb gyerek és felnőtt jelmezeket külön jutalmazzuk!

A vidám hangulathoz a vicces futójelmezeken kívül forró tea és némi forralt bor is hozzájárul.

A beérkezettek, eredménytől függetlenül tombolajegyet kapnak és közöttük értékes ajándékokat sorsolunk ki, továbbá idén a Mogyoróshegy Vadásztársaság jóvoltából egy tál finom vadpörkölttel is kedveskedünk azoknak, akik teljesítik a távot.

Előnevezés nem szükséges a részvétel INGYENES!

Szeretettel várunk Mindenkit!

Sólyi Sportegyesület