Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Rossz tréfa volt

Hatósági hír

Cím

Vádemelési javaslattal zártak le a napokban a veszprémi rendőrök egy súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Az eljárás adatai szerint egy három tagú baráti társaság tagjai rendszeresen élcelődtek egymással. A csoportból a 23 éves mezőszentgyörgyi és a 20 éves veszprémi nő 2017. március 1-jén Nemesvámoson azzal akarták megviccelni férfi ismerősüket, hogy általuk nem ismert hatású féktisztító folyadékot fújtak egy szórópalackból a férfi poharának aljára. Később a sértett vizet ivott ebből, így a folyadék összekeveredett a rátöltött vízzel. A férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos belső sérüléseket szenvedett, állapota kórházi ellátást igényelt.  

A Veszprémi Rendőrkapitányság a K. Alexandrával és K. Roxánával szemben lefolytatott nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Bélyegképünk illusztráció!