Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Maradjon meg a dal nekünk "NÉLKÜLED"

Populáris hír

Csatározás szőtte át a dal összetartó mondanivalóját

Kicsit aggasztó, hogy ebből is politikai egymásra mutogatás kerekedik.

A dal egy nagyszerűen megkomponált, mélyen az emóciókra ható mű. Lehet az bárki aki hallgatja, ha van egy picuri identitás tudata, sajátjának érezheti.

Nekünk Magyaroknak, ez fokozottan igaz, hiszen meg sem született volna talán, ha nem ilyen történelemmel rendelkeznénk.

RÓLUNK SZÓL!

 Jó ezt meghallgatni bárhol, énekelve, kicsit hamiskásan, de szívből és igen talán néha hidegrázva... Bármikor meghallom, olyan tartalommal van megtöltve számomra, ami túlmutat a hétköznapi problémákon.

Erre jön egy ilyen ügy, "nem állt fel egy újságíró egy sportrendezvényen ezen dal hallatán." -Ennek folyamodványa, hogy ettől harsog az internet és politikai erők durrogtatják fegyvereiket.

De kérdem én, miért ügy ez????

Hozzá teszem, én biztos felálltam volna, de semmilyen szinten nem vennék tudomást az ilyenről, nem azt figyelgetném, ki mit csinál közben, hiszen számomra ott akkor többet jelent a pillanat…

Egyáltalán észre kell ezt venni? Nem állt fel, nem állt... és akkor mi van? Természetesen ez ettől még nem példaértékű!  Ugyanakkor, nem méltó politikában sem az ilyenfajta mutogatás, ráadásul bennem ellenérzést kelt, hisz ez már nem arról az összetartásról szól amiről a dal maga... 

A "Nélküled" maradjon meg mindenkinek olyan, ahogy először hallotta a maga töltöttségével! Legközelebb mikor felcsendül egy rendezvényen, vagy házibuliban, vagy a rádióban, ne ere a méltatlan sárdobálásra emlékezzen és persze ha akar feláll vagy ha akarja imaként áhítattal hallgatja, vagy esetleg ha nem érintette meg eddig még soha, az beszélget tovább, esetleg eltekeri a rádiót, vagy odamegy a pulthoz és rendel egy sört. Hétköznapi történetek.

Szerencsém volt egy vidéki rendezvényen kamerával a kezemben végigállni ezt a dalt, ahol erdélyi gyerekek énekelték el... egy csoda volt...

Igen, sokan ültek és hallgatták szintén áhítattal. Számomra ezt jelenti, és maradjon ez így!

Az eredeti dal:

Sárfi Lajos