Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Rendőrök az iskolában.

Hatósági hír

Cím

A biztonság jegyében telt egy nap a nagyesztergári Ányos Pál Általános iskolában.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya „Egy nap a biztonságért - egy nap az iskolában” elnevezésű komplex programjának soron következő állomása 2017. március 21-én Nagyesztergár volt, ahol a társszervekkel együttműködve a helyi általános iskola tanulói részére bűn- és balesete-megelőzési, környezetbiztonsági, pénzügyőri, valamint egészség- és természetvédelmi témájú foglalkozásokat tartottak.

Az előadásokhoz kapcsolódott a Zirci Rendőrőrs körzeti megbízottja, valamint a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója. Az „Egy nap a biztonságért – egy nap az iskolában” szlogenű program keretében az egyenruhások kerékpáros ügyességi pályát készítettek a diákok részére, melyen a gyerekek összemérhették kerékpáros tudásukat.

A rendőrök a foglalkozások során hasznos tanácsokat és ajánlásokat fogalmaztak meg a szabályos és biztonságos gyalogos, valamint kerékpáros közlekedéssel kapcsolatban.