Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Lezárt akta: Melléképületbe tört be

Hatósági hír

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a veszprémi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki egy melléképületből láncfűrészt lopott el.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy szentgáli férfi 2017. december 2-án betört a község egyik családi házának melléképületébe és onnan elvitt egy több tízezer forint értékű láncfűrészt. A szerszámot még aznap párezer forintért eladta egy ismerősének. A sértett bejelentését követően a rendőrök három órán belül azonosították és elfogták az elkövetőt, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A járőrök az ellopott szerszámgépet az azt megvásárló férfitől lefoglalták, majd a jogos tulajdonosának átadták.

A 23 éves szentgáli lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a veszprémi rendőrök a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.