Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

ORVOSI ÜGYELET VÁLTOZÁS

Közszolgálati hír

Cím

Településükön az orvosi ügyeleti szolgáltatás 2019.február 01-től

TÁJÉKOZTATÓ A KÖZONTI ORVOSI ÜGYLET VÁLTOZÁSÁRÓL!

TISZIELT LAKOSOK!

Településükön az orvosi ügyeleti szolgáltatás 2019.február 01-től az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. Várpalota Központi Orvosi Ügyeleti telephelyén történik.

Az ügyelet központja:
8100 Várpalota, Felsőinkám u. 1.

Üyeleti idő: 

  • Hétköznap: 16:00-08:00
  • Hétvége: 08:00-08:00

Telefonszáma: 06/70-3703-104

Az Országos Mentőszolgálat hívószámai: 112 és 104 Az orvosi ügyelet irányítása, a telefonhívások fogadása a következők szerint történik: Társaságunk a sürgősségi betegellátás hatékonyságának fokozása, a párhuzamos hívások számának csökkentése, valamint az azonnali elérhetőség biztonságának javítása érdekében az ügyelet irányítására

DISZPÉCSERSZOLGÁLATOT MŰKÖDTET.

A Diszpécserszolgálat működésének előnyei:

  • A kórkép súlyossági fokozata szerint biztosítja az ellátást (az esettől függően küld ügyeletet vagy akár azonnal mentőt, ill. biztosít szakszerű tanácsadást)
  • Közvetlen kapcsolatot biztosít a szolgáltatón belüli és szolgáltatók közötti hatékony együttműködéshez (OMSZ, Rendőrség, Katasztrófavédelem stb.)

Az egységes, gyorsan elérhető sürgősségi hívószámon a lakosság segítséget hívhat.
Egy hívás kezdeményezésével az ügyelet és a diszpécserszolgálat egy időben elérhető. Így a beteg egy belépési ponton keresztül kerül kapcsolatba az ellátókkal és egyértelmű beteg utakon át jut ellátáshoz.