Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Központi orvosi ügyelet... Változás

Közszolgálati hír

Cím

A szolgáltatást 2019. január 01-től az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. végzi településükön.

TISZTELT LAKOSOK! 

 A központi orvosi ügyeleti szolgáltatást 2019. január 01-től az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. végzi településükön

Az orvosi ügyelet irányítása, a telefonhívások fogadása a következők szerint történik:

 Társaságunk a sürgősségi betegellátás hatékonyságának fokozása, a párhuzamos hívások számának csökkentése, valamint az azonnali elérhetőség biztonságának javítása érdekében az ügyelet irányítására 

  DISZPÉCSERSZOLGÁLATOT MŰKÖDTET. 

 A Diszpécserszolgálat működésének előnyei: 

  •  A kórkép súlyossági fokozata szerint biztosítja az ellátást (az esettől függően küld ügyeletet vagy akár azonnal mentőt ill. biztosít szakszerű tanácsadást)
  •  Közvetlen kapcsolatot biztosít a szolgáltatón belüli és szolgáltatók közötti hatékony együttműködéshez (OMSZ, Rendőrség, Katasztrófavédelem stb.)

 Az egységes, gyorsan elérhető sürgősségi hívószámon a lakosság segítséget hívhat. Egy hívás kezdeményezésével az ügyelet és a diszpécserszolgálat egy időben elérhető.  Így a Így a beteg e beteg egy belépési ponton keresztül kerül kapcsolatba az ellátókkal és egyértelmű beteg utakon át jut ellátáshoz. 

 Az alapellátási ügyelet a következő számokon hívható:

 Az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. központi diszpécser száma:
06/70-3703-104 Az Országos Mentőszolgálat hívószámai: 112 és 104

Központi orvosi ügyelet címe: 8200 Veszprém, Kórház u.1.