Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

V. Bakonyi Nyuszitúra

Program

Kezdés: 2022. 04. 16.

Időpontok

Kezdés: 2022. 04. 16. 07:00

Cím

Bakonyi Nyuszitúra

Új terepen, új látványosságokkal, új túrautakon!

V. Bakonyi Nyuszitúra egy népszerű, a 2022-es évtől új, kevésbé felkapott - de annál látványosabb - bakonyi turistautakon zajló, hagyományos gyalogos teljesítménytúra.
Aki még nem járt a Csór feletti dombokon, a beszédes nevű horgokban el sem tudja képzelni milyen ámulatba ejtő vidéket rejt a táj.
A három távon indulók érintik a Szenes-horogot, melyre gyönyörű a kilátás a horog gerincéről is. A 33-as táv izgalmas ellenőrzőpontjai nyújtanak felüdülést a hosszú táv indulóinak. Így lehet a Baglyas-hegy kitettsége után megnyugtató Bakonykútiban a Kékforrás Pihenőkert, majd később az Iszkaszentgyörgyön az Amadé- Bajzáth- Pappenheim kastélynál lévő EP, melynek az általános iskola ad otthont.
Hagyomány immár, hogy a túrának helyet adó településen adományokat gyűjtünk, így most Csóron a felajánlott játékok, könyvek a közelgő Gyermeknapon fognak majd örömet szerezni.
Ezen a rendezvényen is lesz Vacakoló Vacok játszóház, ahol természetes és újrahasznosított játékokkal foglalkoztatjuk a kicsiket, míg a szülők is kicsit kifújják magukat.

Részletes információk ITT

Vár minden kedves túrázni vágyót a
Gaja-völgy Egyesület