Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Sipi rovata

Populáris hír

Aki követi Sipi rovatát, annak lelkének egy része megmozdulhat, szívük a tájak szépsége miatt megdobbanhat vagy akár kedvet kaphat és átölelheti a természetet.

"Akkor szép az erő"... amikor épp benne járok! Ha kopasz, azért, ha zöld, azért, ha rozsdás, azért, ha havas, azért, ha korán vagyok, azért, ha a Nap delelőn van, azért, ha már csak a látóhatár alján aranylik, azért. Minden évszakban, a nap minden szakában és bizony bármilyen időjárási körülmények között is megtaláljuk szépségét, a szívet-lelket elvarázsoló csodát, ha kellően ráhangolódunk. Ő meghallgat ha akarjuk, mesél nekünk ha nyitott szemmel, nyitott füllel és nagyra tárt szívvel járjuk, tanít bennünket ha eléggé figyelmesek vagyunk, soha nem hazudik, mindig önmagát adja és soha nem ismétlődik. Ha ez az erdő történetesen a Bakonyban van, még sokezer plusz csodát is kapunk. A fák közül kisejlő sziklák, barlangok, a mély szurdokok, a homályba burkolózó völgyek, a kies patakok, a buja aljnövényzet minden pillanatunkat megszépíti, ha magunkba engedjük a rengeteg kapott információt.