Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Világító Adventi Kalendárium program

Populáris hír

E-mail

Telefon

A játék lényege, hogy december elsejétől minden nap más-más helyi lakos díszíti, és világítja ki az ablakát úgy, hogy a dekoráció az aznapi dátumot is tartalmazza.

Kedves bakonynánai lakosok!

 A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretnénk megvalósítani a Világító Adventi Kalendárium programot, hogy ezzel egy picit közelebb hozzuk mindenkihez a karácsonyi várakozás csodás időszakát.

 A játék lényege, hogy december elsejétől minden nap más-más helyi lakos díszíti, és világítja ki az ablakát úgy, hogy a dekoráció az aznapi dátumot is tartalmazza. Karácsonyhoz közeledve így egyre több ablak világít majd a településen. Szenteste pedig egyszerre hoz fényt az összes ablak. Hogy melyik napon hol csillan fel a kidíszített ablak, azt a november végén a postaládákba eljuttatott szórólapból lehet majd megtudni. A szórólapon szereplő információk alapján egy késő délutáni séta során az ablakvadászok minden nap megkereshetik az újabb világító kalendáriumi ablakot.

Aki szeretné feldíszíteni az ablakát, november 19-ig jelentkezhet Hegyi Editnél az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36/30/528-8814

E-mail: bakonynana.program@gmail.com

December elsejétől az adott napon a játékos jól látható módon kiteszi a kivilágított számát a feldíszített ablakába, ami karácsonyig kint is marad. Szenteste pedig egyszerre világít majd minden ablak! Nyertes, díjazott, első és második nincs, mert ez nem egy verseny. Itt mindenki nyer, a díszítő is, illetve az is, aki csak gyönyörködik egy-egy ilyen szép ablakban. A tavalyi ablakokról készült képekből összevágott videó megtekinthető Bakonynána facebook oldalán.

 

Várjuk fényekkel és szeretettel együtt a karácsonyt!