Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Kutya és macska ivartalanítás

Közszolgálati hír

Felelős Állattartás Elősegítése céljából, kutya és macska ivartalanítása, kutyák chippel megjelölése és veszettség elleni oltás költségeinek finanszírozására kiírt pályázat

FELHÍVÁS

 

A Magyar Falu Program keretében, a Felelős Állattartás Elősegítése céljából, kutya és macska ivartalanítása, kutyák chippel megjelölése és veszettség elleni oltás költségeinek finanszírozására kiírt pályázat benyújtásának feltétele az igények előzetes felmérése.

Ennek érdekében egy nyomtatványt teszünk közzé, amely a bakonybel.hu oldalról letölthető, a Facebook Bakonybél csoportjában is közzé tesszük, valamint a Patika melletti hirdetőről elvihető. A nyomtatványt minden állatra külön-külön kitöltve, aláírással ellátva kérjük a Faluház hivatali, oldalsó ajtójánál elhelyezett postaládába bedobni 2021. május 17-ig.

Csak a bakonybéli állandó lakosok által hiánytalanul kitöltött, aláírt kérelmeket tudjuk figyelembe venni. A kérelem beadása elkötelezettséget jelent a támogatás igénylőire nézve.

A kérelmező nem pénzbeli támogatást kap, hanem az önkormányzat megszervezi a kért beavatkozás (ivartalanítás, veszettség elleni oltás, chippel jelölés) elvégeztetését.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a veszettség elleni oltás és a chippel jelölés törvényi előírás hatálya alá esik. A nem kívánt szaporulat elpusztítása bűntettnek minősülő cselekmény.