Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

ÓVODAI ÉS BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁSOK

Közszolgálati hír

Cím

Óvodai beiratkozások eljárásrendje

 ÓVODAI ÉS BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁSOK

Tisztelt Szülők!

A fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel az emberi erőforrások minisztere a 2021/2022-es nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában az alábbi eljárásrendet a javasolja:

A koronavírus-járvány miatt a Kormány által kihirdetett országos veszélyhelyzetben az óvodai és bölcsődei beiratkozás kapcsán kérem, hogy elsősorban a telekommunikációs eszközök segítségével (telefon, internet) tájékozódjon a kiválasztott intézmény beiratkozási rendjéről, illetve egyeztessen az óvodával, hogy gyermeke beiratkozása a lehető legkevesebb személyes kontaktussal menjen végbe.

Először nézzék meg a https://kir.hu/korzet honlapon, hogy melyik a lakóhelyük szerinti körzetes óvoda. Ha a szülő nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné gyermekét beíratni, akkor ezt a szándékát – a körzetes óvoda nevének és címének megjelölésével – elektronikus úton, telefonon vagy – különösen indokolt esetben – személyesen jelezze az általa választott óvoda vezetőjének.

Afennálló helyzetre való tekintettel elektronikus úton is történhet a gyermek jelentkeztetése. Ebben az esetben kérjük a szülőket, hogy a jelentkezési lap mellé elektronikusan csatolják be az alábbi iratokat.

A beiratkozáshoz szükséges:

- a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és a lakcímet igazoló hatósági igazolványt,

- a gyermek TAJ kártyája

- továbbá a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványa.

Az elektronikus jelentkezéseket az intézmény

napsugarovoda@osku.hu e-mail címre fogadja.

Amennyiben ez nem megoldott és személyesen kívánnak megjelenni, kérem, hogy a 06 70 33 53 934 -es telefonszámon kérjenek időpontot az óvodavezetőtől.

Személyes megjelenéssel:

  • 2021. április 26.- hétfő 8.00 órától- 16.00 óráig,
  • 2021. április 27 - kedd 8.00 órától- 18.00 óráig,

 

A beiratkozás helye:
 Napsugár Óvoda és Bölcsőde
8191 Öskü, Szabadság tér 2.

További tájékoztatás ITT!