Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Hét rokon egy focicsapatban

Sporthír

Cím

Blikk: "Passzolj, tesó" címmel írt cikket a bakonyszentlászlói focicsapatról...

Nyáriék nélkül talán nincs is futball a közel kétezer lelkes Bakonyszentlászlón. A négy testvér (Dani, Olivér, Ákos és Bence) mellett három unokatestvérük is hétről hétre a kezdőcsapat tagja. Ha vasárnap délelőtt játszanak, az édesanyjuk hamarabb felteszi a húslevest és kiklopfolja a rántott húsnak valót, hogy kiérjen a második félidőre.

„Örülök, hogy futballoznak, de azért féltem is őket: előfordultak már kisebb sérülések. Édesapjuk is játszott Pápateszéren, egyértelmű volt, hogy mind a négy fiam rúgja majd a bőrt itt Bakonyszentlászlón. Szurkoló is vagyok: sokszor vasárnap délelőtt játszanak, ilyenkor hamarabb felteszem reggel a levest, a rántott csirkemellnek valót előkészítem, hogy a második félidőre kiérjek. Unokatestvéreik is a csapat tagja: három nővérem egy-egy gyermeke, Hanich Áron, Szattelmayer Norbert és Jakab Péter. Hét rokon harcol a győzelemért” – mondta a Nyári testvérek édesanyja.

Tovább a Blikk cikkére...