Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Köszönjük a támogatást

Populáris hír

Cím

13-án jöjjenek el szavazni és bizalmukkal erősítsenek bennünket

Tisztelt Sólyi Választópolgárok!

Ezúton is szeretném megköszönni Önöknek azt a támogatást, amit az elmúlt öt évben Önöktől kaptunk, hogy munkánkat – a településen élők érdekeit szem előtt tartva – jól végezhessük, és amely nélkül Sóly nem juthatott volna idáig. Nagy örömünkre szolgál, hogy pozitívan fogadták a település érdekében megtett öt éves munkánkat. Számos pályázatot nyertünk el és valósítottunk meg, illetve vannak olyanok is, amelyek jelenleg a kivitelezés vagy elbírálás szakaszában járnak.

Sok a kitűzött cél, a megvalósítandó feladat az új képviselő testület előtt. Minden döntés, amit a következő években a testület meghoz, a sólyi lakosok érdekeit fogja szolgálni. Számunkra a helyi lakosok vannak a középpontban, legyen szó akár a költségvetési rendeletről, vagy egy beruházásról. Célunk hogy a település minden szinten fejlődjön, amely célkitűzésünket intézkedéseinkkel és döntéseinkkel is erősíteni fogunk. Nem feledkezünk meg a Szőlőhegyről sem és a megkezdett beruházásokat tovább folytatjuk. Megyünk előre a kitaposott ösvényen és továbbra is közösen toljuk előre azt a képzeletbeli szekeret, amit az öt évvel ezelőtt megfogalmazott céljaink kormányoznak. 

Ezért kérem Önöket, hogy 2019. 10. 13-án jöjjenek el szavazni és bizalmukkal erősítsenek meg bennünket, hogy támogatják a munkánkat Sóly felvirágoztatása érdekében.