Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Villanyoszlop csere

Populáris hír

Cím

Megöregedett villanyoszlop csere...

Önkormányzatunk közel két esztendeje jelezte a szolgáltatónak, hogy a település központjában álló acéloszlop erősen korrodálódott, konkrétan egyik lábából hiányzott egy darab, zavarja a kilátást a kereszteződésben és nem utolsó sorban településünk képét is rontja. A szolgáltató először felajánlotta, hogy gyorsan (néhány hónapon belül) felújítják (lefestik) az oszlopot, lábazatát betonnal erősítik meg és akkor újabb hosszú évekig szolgálhat majd. Az Önkormányzat azonban kérte a szolgáltatót, hogy inkább cseréljék ki egy új és korszerű nem utolsósorban esztétikusabbra még akkor is ha az tovább tart.

Ennek a kérésnek eleget téve a szolgáltató, saját költségén, első körben tavaly leszerelte a kilátást akadályozó fém szekrényeket, a napokban pedig előbb fel állították az betonoszlopot majd elbontották a közel hatvan éves acélszerkezetet. Ezzel újabb lépést tettünk településük központjának esztétikusabbá tétele felé. Ennek a programnak keretében kapott új aszfalt burkolatot tavaly a központi autóbusz megálló, illetve szépült meg szintén a napokban a megálló és a garázs homlokzata.

Ezúton is köszönjük a szolgáltató, E-On Zrt közreműködését!