Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Aszfaltozási munkálatok

Közszolgálati hír

Kezdés: 2018. 09. 19.
Befejezés: 2018. 09. 30.

Időpontok

Kezdés: 2018. 09. 19.
Befejezés: 2018. 09. 30.

Cím

Aszfaltozási munkálatokkal kapcsolatos RÉSZLETES tájékoztatás

A Colas Út Zrt. 09.19-én (szerdán) megkezdi településünkön az út- és járdafelújítási munkálatokat.

1. Gépjárműforgalom korlátozása:
Gépjárműforgalom korlátozására kizárólag az Ady Endre utcában lesz szükség (az aszfaltozás napján) várhatóan hétfőn reggel 7 órától késő délutánig/kora estig.

2. Parkolási tilalom:
Az előkészületi munkák során (tehát már szerdától) szabaddá kell tenni az úttestet és a padkát is a Jókai utca Kossuth u. és Ady E. u. közötti szakaszán, valamint az Ady Endre utca teljes hosszában, ezért ezeken a szakaszokon kérjük ne parkoljanak a munkálatok befejezéséig.

3. Kátyúzással és padkajavítással érintett utak:
Hidegkúti és Petőfi utca

4. Gyalogosforgalmat érintő munkálatok:
az Alkotmány utcában a faluház és az iskola közötti járdaszakaszon kell számítani átmeneti gyalogosforgalom korlátozásra. (várhatóan hétfőn) Ez idő alatt a faluház épülete hátulról (az óvodai bejáratnál) lesz megközelíthető, a posta felőli kapubejárón át.

5. Magánszemélyek kapubejáróinak aszfaltozása:
Sajnos nagyon későn kaptuk meg a Colas Zrt. árajánlatát, és a képviselőtestület egyöntetű véleménye szerint a lakossági megrendelőknek túl drága lenne ez a megoldás.
Emiatt felvettük a kapcsolatot egy másik (kisebb) céggel, mellyel falun belül egy magánszemélynek már van pozitív tapasztalata, és jó szívvel ajánlotta őket. A vállalkozó segítőkész volt, és már most csütörtökön (szeptember 20-án) felméri az összes érintett kapubejáró aszfaltozási munkájának költségét. Az árajánlat alapján mindenki dönthet majd arról, hogy igénybe veszi-e a szolgáltatásait. (Ezzel kapcsolatban az önkormányzat dolgozói telefonon is tájékoztatják az érintett ingatlantulajdonosokat.)

Ezúton is köszönjük a lakosság türelmét, és ha bárkinek kérdése van, forduljon bizalommal az önkormányzathoz.

Köszönettel,
Bierbaum Adrienn
Polgármester

HIRDETMÉNY:

A bélyegkép illusztráció!