Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Gázspray-vel támadt a kerékpárosra

Hatósági hír

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták a garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítható 58 éves helyi nőt.

Egy veszprémi férfi tett bejelentést a rendőrségre  2018. május 10-én arról, hogy aznap délben a Kossuth utca mögötti területen ismeretlen személy trágár kifejezés használatával felelősségre vonta amiatt, hogy ott kerékpározik, majd ennek során elővett egy gázsprayt, amivel a sértett irányába fújt, majd több sikertelen próbálkozás után egy fegyvernek látszó tárgyat is elővett, melyet a sértettre szegezett.

A veszprémi rendőrök az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő egy órán belül egy Kossuth utcai lakóházban elfogták és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították azt az 58 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A sértett által megjelölt könnygázszóró palack és gázriasztó fegyver még az intézkedés alá vont birtokában volt, melyeket tőle lefoglaltak a rendőrök.

Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melyben a veszprémi nő szabadlábon védekezhet.

A kép illusztráció!