Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Lezárt nyomozás: ittasan okozott balesetet

Hatósági hír

Cím

A veszprémi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejeztek be egy ittas állapotban balesetet okozó férfi ellen indított nyomozást.

A 43 éves veszprémi lakos 2018. január 13-án 17 óra körül a 82-es számú főúton közlekedett személygépkocsijával Veszprém felől Gyulafirátót irányába. Haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedő gépjármű bal oldalának, majd a szemből érkező második autó elejének is. A balesetben egy fő könnyű sérüléseket szenvedett. A veszprémi sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív értékkel zárult.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 43 éves férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítás kezdeményezésével küldte meg az illetékes ügyészségnek.