Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Három autóban öt fő sérült meg

Hatósági hír

A veszprémi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indított eljárást.

A nyomozás adatai szerint egy 54 éves férfi 2017. október 8-án délelőtt a 82-es számú főúton közlekedett személygépkocsijával Zirc felől Veszprém irányába. Haladása során ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedő másik gépjármű elejének, majd ezt követően a szemből érkező második járműnek is. A balesetben két fő súlyosan, további három személy könnyebben sérült meg. Az előbbiek közül egy ember maradandó fogyatékosságot eredményező sérülést szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban befejezte az 57 éves sofőr ellen a közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indított nyomozást, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.