Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

A Hajag titkai vezetett túra a Bakonyban!

Program

Kezdés: 2017. 11. 19.

Időpontok

Kezdés: 2017. 11. 19. 09:00

Telefon

Hivatkozás

Cím

Időpont: 2017. november 19., 9:00–17:00

Találkozó: Pikoló Vendéglő Bakonybél, Kossuth u. 1.

Információ:

  • Nagy Árpádné Marika 06-30-322-4934
  • Mészner Viktor 06-30-490-8401, 
    meszner.viktor@invitel.hu 
    www.bakonyibakancsos.hu

Útvonal : Bakonybél - Szent-kút - Hegyes-kő  - Szekrényes-kő - Szovjet pilóták emlékműve - víznyelő - Középső-Hajag csúcsa- egykori szovjet bázis  - Magyar pilóták emlékműve - Augusztin-tanya - Rák-tanya - Dornyay emlékút - Bakonybél. 

Táv : 18 km, szintemelkedés 550 m. 

Várható visszaérkezés a vendéglőbe : 16.30-17.00 óra között 

Mostani hajagi utunk során meghívott szakértőink, a HATESZ Egyesület szakemberei segítségével (www.hajag.hu) felkeressük a Hajag titkait. Megnézzük a pilóta emlékhelyeket, a hajagi víznyelőt (aki le akar menni - saját felelősségre- , hozzon "játszó" ruhát is), részletes információkat hallunk az egykori szovjet bázisról.  A korai sötétedésre tekintettel az erős lábbelin és a megfelelő mennyiségű folyadékon kívül kötelező felszerelés az elemlámpa is.  A Kőris-hegyi lokátorlátogatás után ez a következő olyan program, ahol egy téma legkiválóbb ismerői tartanak látványos bemutatót túra közben. 

Erre a túrára kötelező az előregisztráció, ennek határideje november 15. szerda éjfél. Lesznek olyan részek, amelyeket 2  csoportban tudunk megnézni. A túrára max. 50 fő jelentkezését tudom elfogadni. 

Részvételi díj : 1.000 Ft, tartalma : 
- 1 db 100  Ft-os italjegy, a túra napján érvényes a vendéglőben
- túravezetés
- 1 db   kitűző és 1  db térkép

Erre a túrára előjelentkezés kötelező. Zseblámpát is hozni kell!

A hegyen a téma szakértői mutatják meg a titkokat, egyes szakaszokhoz akár napközben is kellhet a lámpa. A túrát Mészner Viktor szervezi.

A túrainformációt az eredeti helyén >> megtekinthetik ITT !