Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Testépítők bemutatóval egybekötött előadása

Program

Kezdés: 2017. 09. 17.

Időpontok

Kezdés: 2017. 09. 17. 17:00

Cím

Schindler Balázs és Bíró Aida testépítők előadása és bemutatója a Bakonynánai Művelődési Házban! 2017. szeptember 17. /vasárnap/ 17 órai kezdettel.

Aki beszélgetett már testépítőkkel, megállapíthatta, hogy ezek az emberek a gyakorlati fizikális ismeretek mellett egyszerre bírnak edzéselméleti, anatómiai és dietetikus tudással. Voltaképpen orvosi pontossággal figyelnek, a test minden apró változását, reakcióját ismerik. Persze csakis azok, akik komolyan foglalkoznak ezzel a sportággal. Na, ők tudnak egy szuszra megcáfolni minden béna sztereotípiát a felfújt izmú, üres fejű, izomagyú súlyemelgetőkről. Schindler Balázs és Biró Aida ebbe a típusba tartozik. 2015-ben Olaszországban a WABBA szervezet testépítő és fitnesz világbajnokságán egy-egy harmadik, negyedik és ötödik helyezést értek el. Aida egyéniben, Miss. Fitness kategóriában lett bronzérmes, Balázs ötödikként zárt a férfi testépítők között, míg párosban negyedik helyezést érdemeltek ki.

- Húsz éve vagyok benne a testépítésben, sok mindent tapasztaltam. Tudom, mire, hogyan reagál a szervezet és ez a rutin akkor különösen fontos, ha valaki olyan szűkös anyagi keretből készül, mint mi - fogalmazott Balázs, aki megjegyezte, a testépítés és a fitnesz népszerűsége folyamatosan nő, de véleménye szerint, hazánkban még mindig gyerekcipőben járnak ezek a sportágak. - Az internet képes tévútra vezetni az embereket, de az igazából csak intelligencia kérdése, hogy valaki csak erőt fitogtat, vagy képes való teljesítményt produkálni. Szerző: Horváth Gábor, veol.hu/sport