Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Exkluzív zenés esték a Lovagvárban!

Rendezvény

Kezdés: 2017. 09. 06.

Időpontok

Kezdés: 2017. 09. 06. 20:00

Telefon

Hivatkozás

Cím

Következő vendégeink: Latin Varázs - Szűcs Antal Gábor & Gál Péter

Tölts el egy kellemes szerda délutánt, estét, csütörtök délelőttöt egy gyönyörű panzióban kedvenc zenészeddel Cseszneken! Páratlan lehetőség szerdánként! 

  • Látogasd meg a várat. 
  • Kirándulj a környéken.
  • Köss új barátságokat
  • Hallgasd meg szűk körben sokak kedvencének akusztikus estjét.


Remek ZENE, finom ÉTELEK, hűsítő ITALOK! Mindez csak 9900 HUF/fő ami tartalmazza a szállást, vacsorát (+ 1 sört vagy 2 dl bort, ásványvizet) reggelit és az esti koncerten való részvételt.

Amennyiben csak az esti koncerten szeretnél részt venni, arra is van mód, a belépő 1500 HUF - fogyasztás alternatív

  • Lehetőség van sátor felállításra is, ez esetben 7500 HUF/fő az ár.
  • Alternatív programok: wellness, lovaglás - lovaskocsizás, várlátogatás (kedvezménnyel)

Részvételi szándékod esetén hívd Gabit a +3630 255-8670 számon. Egyeztetni feltétlenül szükséges.
A részvételi díj 20 %-át előlegként utalnod kell ahhoz, hogy a korlátozott létszámú eseményen neked biztosan legyen helyed.
A számlaszám a következő: 10402324 - 86767148 - 53701003 

  • Ismert, elismert zenészek 
  • Egy nap amikor kedvenceddel kirándulhatsz, minőségi időt tölthetsz
  • Egy asztalnál költheted el vele az ételt, italt.
  • Beszélgetés azokról a  dolgokról, amire más koncerten nincs lehetőség, 
  • Ismerd meg kicsit arról az oldaláról, amikor együtt pulzál az emberekkel.
  • Kiváló akusztikus hangzású koncertek
  • Exkluzív előadásmód
  • Szűk körű rendezvények

Ha csak egy valami is bejön neked ezek közül, akkor itt a helyed! Tárt karokkal várunk benneteket! 

További információk találhatók még a facebookon, keresd az alábbi linken a csoportunkat, ott is találhatsz friss dolgokat eseményeinkről. Kérdezhetsz tőlünk, szívesen állunk rendelkezésedre. Facebook csoportunk linkje ITT!! Csatlakozz bátran most!!

Leírás, fotók, kisfilm a PANZIÓRÓL ITT!!

Leírás, fotók, kisfilm az ÉTTEREMRŐL ITT!

Következő vendégeink!

2017.szeptember 6. 20:00 óra

Az eseményre a foglalás már most lehetséges! Sőt, ha nem akarsz lemaradni akkor hajjrá! 

Részvételi szándékod esetén hívd Gabit a +36 30 255-8670 számon. Egyeztetni feltétlenül szükséges! A fent leírtak minden egyes eseményre vonatkoznak! / szállás, vacsora, koncert, egy nap kedvenceddel 

Vendégeink:

Latin Varázs - Szűcs Antal Gábor & Gál Péter

Totyáról bővebben:
A magyar rocktörténet egyik legnagyobb vándoraként is említik Szűcs Antal Gábort. Középiskolában tornásznak készült. Magyar Zoltánnal edzett. Tizenöt évesen már az Orkán zenekarban játszott a hétvégeken egész éjszakákat. A zenét autodidakta módon sajátította el, tanulta. „....Nem tanultam semmiféle zenét, végzettségem nincs róla, amit tudok, azt magamtól és a fülem után sajátítottam el. Kottát olvasni nem tudok, nem is érdekelt soha, mert mindig a saját zenémet játszottam, amit mi találtunk ki. Persze el tudok játszani mást is, de ez volt a profilunk.....” vallja magáról. Érdekessége, hogy balkezes, és megtanult jobb kézzel is gitározni. Az általa írt zenéket dallamosnak tartja, mert mint azt nyilatkozta „én dallamokban gondolkozom. Akár a Skorpióban, akár a Dinamitban, akár a Latin-lemezeken.”
Első saját hangszerét maga faragta, csinálta deszkákból, meg mindenféléből amiket otthon talált. Ő is bundozta, és ajtómágnesből tekert hozzá pick–upot. Az első gyári gitárját tizennyolc éves korában kapta. Az első együttese a Szivárvány együttes, majd 3 évig a Hungária együttes tagja is volt.
1973-tól a Skorpió együttes tagja. Az együttessel sokat turnéztak, Lengyelországtól Amerikáig. A magyar zenészek a nyugatiakhoz képest keveset kerestek, ezért állandó turnét vállaltak. A Skorpió együttes 1979-ben feloszlik, megalakul a Dinamit, amely 1982-ig tartott, utána játszott az ős Bikiniben. Az 1980-as évek végén beszáll a Bojtorján együttes utódzenekarába az Albatrossba (1998-tól Új Bojtorján), majd Pomázi Zoltánnal létrehozza a Creol együttest, itt az elektromos zenét leváltva, akusztikus zenét játszott. 2000-ben Tátrai Tiborral megalapítja a Latin Duót, latinos témára zenélnek. 2009-ben ujjáalakul a Dinamit.
Testvére. Szűcs Judith énekesnő.

Gál Péter, a Kormoran zenekar „látványembere” – sokak szerint az „ördög hegedűse”. Komolyzenei pályán kezdte. 1971-ben végzett a Konzervatórium hegedű szakán, majd a Zrínyi Miklós Katonai Akadémia szimfonikus zenekarának tagja lett. Innen az ismeretség Koltay Gergellyel, akivel aztán megalakítják a legendás KORMORÁN együttest. Az együttes legsikeresebb periódusának alkotó tagja egészen 1990-ig.
Ekkor az aktív színpadi fellépéseit szüneteltetve producer, lemezkiadók igazgatója lett.
Több élvonalbeli zenekar pályára állítója volt. 
2000-től hátat fordítva a könnyűzenének civil pályán tevékenykedett.
Majd 2005-ben újra vonót ragad, új időszámítás kezdetét megadva a folk-rock zenének megalakul a KORMORÁN MEMORY BAND. 
Szűcs Antal Gáborral lép még fel, jelenleg is - hangszer: hegedű. 
LATIN VARÁZS
Szenzációs párosításban egymásra talált a rock gitáros és a folk rock hegedűs.
Egy magyar-latin produkció, mely Kaliforniában meghódította a spanyol ajkú latin közönséget!
Szűcs Antal Gábor gitárművész és Gál Péter „ördög hegedűse” hegedűművész igazi egymásra találása eredményeképpen jött létre ez a különleges produkció.

Facebook esemény ITT!


Folyamatosan frissítjük, aktualizáljuk ezt a cikket az események ideje alatt! Jelentkezünk fotókkal, felvételekkel, tehát érdemes menteni és majd visszatérni.