Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Jásdi nyuszitúra

Rendezvény

Kezdés: 2017. 04. 15.
Befejezés: 2017. 04. 15.

Időpontok

Kezdés: 2017. 04. 15. 07:00
Befejezés: 2017. 04. 15. 19:00

Cím

A Gaja-völgy Egyesület másodszor rendezi meg a Húsvéti „Nyuszitúráját”, mely a Gaja-völgyi túrák sorozatának népszerű helyszínéről, Jásdról indul.

A Gaja-völgy Egyesület másodszor rendezi meg a Húsvéti „Nyuszitúráját”, mely a Gaja-völgyi túrák sorozatának népszerű helyszínéről, Jásdról indul. Jásd és környéke, igazi túraparadicsom.
A mesés környék bemutatására most 4, különböző szintű látványos túrát terveztünk, melyek érintik a Bakony legszebb tájait.
Bárki jelentkezhet, aki elég erőt érez magában arra, hogy teljesítse a kiválasztott távot. A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít egy igazi családi, baráti sportos hétvégére, a túrán profik és amatőrök egyaránt indulhatnak. Várjuk iskolák, céges csapatok jelentkezését, hiszen a közösen teljesített túra csapatépítő tréningként is megállja a helyét. A szállásfoglalásban is segítséget nyújtunk. A legkisebb túra ajánlott családosoknak is!
Látni fogjátok a Jásdi Szentkútat, a Csengő-Hegyi kilátót, a Kán kutat, a Kis csiga hegyet, utatok érinti a zsombolyokat és találkoztok a Gaja patakkal is. Mindegyik táv érinti az ország egyik legszebb Bakonyi zuhatagát, a Római fürdőt is.
A túra után a megpihenni vágyó, gyerekeket, felnőtteket várjuk a tájházba.
Lesz, nyuszi és lovas kocsikázás is!
Iskolás csoportoknak kedvezmény!

A kép illusztráció!