Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Közlekedésbiztonsági vetélkedő

Program

Kezdés: 2017. 05. 27.
Befejezés: 2017. 05. 28.

Időpontok

Kezdés: 2017. 05. 27.
Befejezés: 2017. 05. 28.

E-mail

Cím

A vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy minél szélesebb körben felhívja az állampolgárok figyelmét a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás fontosságára közösségnevelő hatására.

Közlekedik a család 2017-ben is

Az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság hatodik alkalommal szervezi meg közlekedésbiztonsági vetélkedőjét, amelynek a fődíja egy Skoda személygépkocsi. A vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy minél szélesebb körben felhívja az állampolgárok figyelmét a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás fontosságára közösségnevelő hatására.

A versenyre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család nevezhet, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.
A családok egy tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatok, műszaki ismeretek és elsősegélynyújtás terén mérik össze a felkészültségüket.

A verseny időpontja: 2017. május 27-28.
Helyszíne: Veszprém, Külső-Kádártai út, Tesco parkoló

A verseny honlapján, a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon a versenyről, valamit további ötfordulós játékról is bővebben olvashatnak.
Nevezési szándékát a bartokj@veszprem.police.hu, vagy a bankom@veszprem.police.hu címeken is jelezheti.

A kép illusztráció!