Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Lépd át a határaidat, cselekedj!

Populáris hír

Cím

Pozitív hozzáállás,pozitív gondolkodás,kitartás...

Jásd község önkormányzata, egy igen érdekes és nagy sikerű előadássorozatot hívott életre. Győry Tünde, Jásd polgármestere számolt be nekünk erről:

„Az egész előadás sorozatot egy fiatal házaspár inspirálta. Azon kívül, hogy csodálatos fotókat, különleges szempontból elmesélt élményeket osztottak meg velünk mégiscsak az egyik legfőbb üzenete az volt, hogy merjünk kilépni saját komfortzónánkból, merjünk cselekedni és álmainkat megvalósítani. 


Az előadás sorozatunk első programja Primás Gábor Róbert atya előadása volt, aki az életének nagy kihívásairól, döntéseinek hátteréről és abszolút pozitív világszemléletéről tartott ugyancsak a népes számú hallgatóságnak előadást.


 Záró rendezvényünkön Kaptur József - az MH 87. Bakony Harci Helikopter Ezred nyugalmazott repülős-alezredese - jelenleg Sóly község polgármestere -, és kedves felesége Kapturné Biró Anna látogatnak el hozzánk és osztják meg élményeiket, tapasztalataikat és gondolataikat az általuk megjárt El Camino útról. A belépés díjtalan, kezdés márc.3-án 18.00 órakor a Jásdi Kultúrházban.”


És ha nem áll módodban körbeutazni mondjuk a világot, apróbb dolgokat megtehetsz, hogy legyőzd félelmeidet és elindulj céljaid felé.

  • Kóstolj meg új ételeket
  • Aludj a kanapén
  • Sétálj haza minden nap más útvonalakon, olyan zugokat fedezve fel a környéken, amiket sosem ismertél.
  • Általában véve,kísérletezz!

Egyszóval lépj ki néha a megszokottból, a biztonságosból és nem baj ha visszatérsz, sőt annál jobb érzés lesz. Te döntöd el mik a határaid, és azokkal hogyan bánsz!

Kovács Andrea