Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Vidd ki a hálószobádból ami nem oda való

Populáris hír

A pihentető alvásért sokat tehetünk ha kivisszük ami nem oda való.

A pihentető alvásért sokat tehetünk ha kivisszük az alábbiakat a nyugalom szigetéről, nem gyűjtünk be dolgokat és nem csempészünk be oda nem illő tevékenységet.

Az Íróasztalt
Borzasztó rossz ötlet a dolgozósarkot a hálószobába kialakítanod! A hálószoba alvásra, pihenésre, feltöltődésre való, nem pedig dolgozni benne. A számláidat se itt tárold!

A mobil
Zavarja a lazítást az alvást, állandóan készenléti állapotban tart és megöli az intim pillanatokat is. Tilos a mobilt tartani a hálóban ez alapszabály!

A rengeteg magazint amit nem is olvastál ki csak lapozgattad
Amikor lesz időnk elolvasni őket tipikusan esős hétvégékre tartogatjuk ezeket a kupacokat, míg várunk jön egy újabb halmozás az új számokból.

Kisállatokat
Akármennyire is cuki, puha szőrös, és édes amikor horkol, ezzel valóban segít az elalvásban, de ez csak átmeneti. A vizsgálatok szerint a házikedvencekkel alvók 30%-a felkel az éjszaka az szőrgombóca miatt, 63%-uk rosszabbul alszik, és 5%-uknak problémát jelent a visszaalvás az ébredés után.

Régi kütyüket
Ne tarts fel régi kacataidnak egy egész fiókot! Szabadulj meg régi 10 éves telefonodtól, régi töltődtől.

A könyveket amiket már olvastál
Ha úgy véled tetszene egy barátodnak add neki kölcsön vagy tedd vissza a helyére.

A nem jó párnákat
Teszteld a párnáid: hajtsd félbe, ha nem ugrik vissza az eredeti formájára akkor ne félj újat vásárolni.

Gabrovits Renáta
A kép illusztráció!