Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Hírvivők Viadala

Rendezvény

Kezdés: 2024. 04. 13.

Időpontok

Kezdés: 2024. 04. 13.

E-mail

Cím

Nagyra Becsült Barátaink! Tisztelt Érdeklődök! Kedves Próbatevők!

Immár második alkalommal, 2024 év tavaszán kerül megrendezésre a Himfy Bandérium elképzelése alapján megvalósuló „Hírvivők Viadala” elnevezésű hagyományőrző-sport jellegű rendezvény.


2024. április 13-án Csesznekre várunk szeretettel minden érdeklődőt, ki „egy életem, egy halálom” elhatározással elindulna ezen megmérettetésen, hol a fizikai állóképesség mellett szükségeltetik egy csekély íjász tudás, kevéske vívó jártasság, és nem utolsó sorban szép szavak szövögetésének képessége, melyek egy igazi várkisasszonyt is elvarázsolnak, szívét meglágyítják.

Ilyen volt a 2023-ban:

Ne csak kíváncsi légy e fenti fortélyos felhívásra.

Gyere!
Tedd próbára magad!

Nevezési díjat nem kell fizetned, de a próbázónak fel kell ajánlania egy, a tulajdonában lévő hagyományőrző berkekben értéket képviselő tárgyat, mely tárgy, (tárgyak) a próba végeztével kótyavetyére, vásárra kerülnek, így az(ok) ott vissza is vásárolható(ak).
A „Hírvivők Viadala” győztese az adott évben birtokolhatja a „Hírvivők Bajnoka” címet, a Hírvivők Bajnoka Pajzsot (vándordíj), melyen minden esztendőben feltüntethető a bajnok, és az általa képviselt csapat neve, s tudásának fentieknél kézzel foghatóbb elismerése sem marad el.
Bővebb információ, bejelentkezés:
himfybanderium@gmail.com

Projekt közreműködői:

  • Csesznek település önkormányzata
  • Vár-Hegyi Hagyományőrző és Idegenforgalmi Egyesület
  • Himfy Bandérium (Szarvaskör Egyesület)
  • Várvölgy Vendéglő, Csesznek