Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

XVI. No Motor

Rendezvény

Kezdés: 2024. 05. 25.

Időpontok

Kezdés: 2024. 05. 25. 07:00

Hivatkozás

Cím

XVI. NO MOTOR Cseszneken!
Családdal, barátokkal, egyénileg, gyalogosan, kerékpárral, kutyát sétáltatva,
CSAK ÉLŐ ERŐVEL!

A festői szépségű Magas-Bakony települése, Csesznek 2024. május 25-én (szombat) rendezi a játékkal egybekötött természetjárást és vendégeskedést, immár tizenhatodik alkalommal. Hívja a természetet, a nyugalmat, a festői tájat, a falusi környezetet, a baráti hangulatot kedvelőket.
A No Motor vár minden nevezőt, aki nem riad vissza attól, hogy a nap során megtegye a 15 km-es CSALÁDOS vagy a 25, 40, 70 km-es SPORTOS távok egyikét, tetszőleges felosztásban és irányban, gyalog, biciklivel, vagy bármilyen nem motorizált eszközzel. A jelzett úton teljesíthető táv megtétele során a nevezési lapra be kell gyűjteni a szükséges számú pecsétet. Az összegyűjtött pecsétekkel sorsoláson lehet részt venni, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. A túrázás mellett érdemes időt hagyni a cseszneki programok megtekintésére, a házias ízek kóstolgatására.

KÖZBEN:
Az Útirány a Bakonyért Alapítvány kiállítása cseszneki emberek hozzállásának köszöhetően a cseszneki faluházban:
2024.05.24 szombat 10:00-17:00

Helyszín ITT

Az egykori cseszneki emberek előtti tisztelgés. A felnöveknő generáció biztatása arra, hogy őrizzék gyökereiket. Őrizzék, emlékezzenek. Éljenek bárhol is a világon! Várunk mindenkit, találkozzunk, beszélgessünk! Szombaton a szeretetvendéglátásunk igazi hamisítatlan házi pogácsából, házi bodzaszörpből áll majd. A belépés ingyenes, de támogatásokat tisztelettel elfogadunk!