Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Közszolgálati hír

Cím

Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat...

Pályázati Felhívás

Bursa Hungarica 2019

 

Sóly Község Önkormányzata Képviselő-testületének 81/2018. (IX.26.) határozatával az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján kiírja 2019. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók („A” típusú) és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok („B” típusú) számára.

A részletes pályázati kiírás elérhető a www.soly.hu honlapon.

A pályázati kiírás teljes nyomtatott dokumentuma ügyfélfogadási időben megtekinthető a Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivatalban (8192 Hajmáskér, Kossuth L. u. 31.) és a sólyi Művelődési Ház (8193 Sóly, Kossuth L. u. 55.) hirdetőtábláján.

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx (A korábbi években regisztráltaknak nem kell újra regisztrálniuk.)

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivatalnál (8192 Hajmáskér, Kossuth L. u. 31.) kell benyújtaniuk a pályázóknak.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázat rögzítésének és az Önkormányzati Hivatalhoz történő benyújtásának határideje: 2018. november 6.

A benyújtás határidejének túllépése esetén a pályázat formai hibásnak minősül és az elbírálási folyamatból való kizárást vonja maga után.

 

Sóly Község Önkormányzata