Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Juhász- és Pásztorkutya CAC Kutyakiállítás & PUPPY SHOW

Rendezvény

Kezdés: 2017. 08. 19.

Időpontok

Kezdés: 2017. 08. 19.

Cím

A Juhász- és Pásztorkutyák CAC kiállítására nevezhető minden olyan kutya, amely valaha az állatok terelésével illetve őrzésével kapcsolatos munkát végzett.

A Bakonyerdő Zrt. és a Kelet – Magyarországi Ebtenyésztők Egyesülete
 2017. Augusztus 19.-ére Juhász- és Pásztorkutya CAC kiállítást hirdet & PUPPY SHOW-t rendez 
minden fajta baby és kölyök korú (3 – 9 hónap közötti) kutyáinak részére. A kiállítások helyszíne Devecserben a Bakonyerdő Zrt. Sárosfői Vadászháza.

A kiállítás megrendezése már hagyományosnak számít Devecser város életében. Az első ilyen jellegű kiállítást 1999-ben rendezték, akkor még jóval kevesebb fajta volt nevezhető, mint a mai időkben. Ma már közel 40 fajta kiváló egyedei vonulhatnak fel ezen a kiállításon. A 2000-es évek elején 6 évig nem rendezték meg ezt a rangos seregszemlét, majd 2009-ben került sor újból e kiállítás megrendezésére. A speciális kiállításra minden évben egyre több kiállító érkezik a kutyáival valamint a színes és változatos programoknak köszönhetően minden évben gyarapodik a közönség száma is. A vörös iszap katasztrófa után az idei évben immár VII. alkalommal kerül megrendezésre ez a kiállítás, melynek fővédnöke már 7. éve Dr. Simicskó István. - részlet a kutya-portal.hu platformról. Tovább az oldalra, katt IDE!

Képünk illusztráció!