Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

BakonyiHírek.hu

Vörös Pisti Cseszneken koncertezett

Populáris hír

Cím

Tegnap este fergeteges koncertet adott a Lovagvárban a Prognózisból is jól ismert zenész.

A Bakonyban a nyár mindenképpen izgalmas, pláne ha jó programokra lelünk. Ki-ki megtalálja a megfelelő helyszínt, a számára kedvesebb méretű rendezvényt.
Stábunk ezúttal Csesznekre látogatott el a Lovagvár étterem hűvös pincéjébe.
A szerda már többé nem hétköznap a szervezők és résztvevők számára, ugyanis egy  új rendezvénysorozat vette kezdetét.
Exkluzív szórakoztató estéket szervez a Cservák Ház - Lovagvár Étterem, és Hegedűs László / Limonádé Joe/ aki lelkes támogatója a programoknak.
Az esti megnyitón, ami teltházzal ment, a sztár vendég Vörös István volt, aki énekes, gitáros, dalszerző. Neve egybeforrt a magyar rockzenével, a Prognózis együttes alapító tagjaként robbant be a magyar zenei életbe. Vörös Pisti ma is folyamatosan koncertezik itthon és a nagyvilágban.
Szuggesztivitása nemcsak a nagy koncert-színpadokon, hanem egy szóló akusztikus est meghittebb keretei között is magával ragadja a közönséget.


Így volt ez tegnap is Cseszneken, a vár aljában. Pisti figyelmességével, közvetlenségével és határtalan életkedvével hengerelte le a résztvevőket.

A pince kiváló akusztikus hangzást tett lehetővé, és elrejtette az embereket a hőség elől.
Kisebb- nagyobb asztaltársaság gyülekezett a lenyűgöző szépségű tájba emelkedő vár aljába. A résztvevők dedikált karszalagot kaptak. Finom vacsorával kezdődött a program, amellyel a stábot is szívesen kínálták. Ezt követően hűtött italokkal a kézben foglalhatták el helyüket a meghitt hangulatot árasztó pincébe a résztvevők.

Jókedv, kacagás, és a zene vette át a szerepet. Remekül sikerült az este, és aki még érzett magába annyi késztetést a koncert után, megkóstolhatta a cseszneki csülök tálat, amely a ház egyik specialitása.

 Pisti egy kedves ajándékkal távozott, amit Nagy Ferenc várkapitány küldött neki, a pólót rajta a várral Hegedűs László/ Limonádé Joe/ adta át.


Az itt készült felvételeket, kisfilm formájában hamarosan közzétesszük.

A következő vendégekről is írunk, a programsorozatról ITT olvashatnak!

A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak minden szerdán Cseszneken a Lovagvárban!

Fotó és szerző: Kovács Andrea